LEDIG STILLING SOM DAGLIG LEDER

 

Hirth Himle er en entreprenørbedrift med over 50 år lang historie.
Fra 2011 og frem til i dag har bedriften vokst til å bli en av de ledende entreprenørbedriftene i regionen og er i dag 40 ansatte.
Vi utfører veibygging, plastring, VA-grøfter, massetransport, maskinfrakt og annet arbeid som omhandler graving og transport, både privat og offentlig. I tillegg har vi spisskompetanse på natursteinsmuring. Hirth Himle er i dag ISO 9001 sertifisert, godkjent Miljøfyrtårnbedrift og har sentralgodkjenning for tiltaksklasse 3 i flere fagfelt.

Til å lede Hirth Himle Entreprenør søker vi nå Daglig leder.
Her vil du få en nøkkelrolle i videreutvikling og drift av selskapet.
Dette innebærer personalansvar samt budsjett og resultatansvar.
Vi er på utkikk etter deg som ser muligheter i markedet og evner å ta gode strategiske beslutninger som fører til lønnsom vekst av selskapet.
Det er viktig at du er svært opptatt av kvalitet og HMS i alt vi gjør. Det er derfor viktig at du har et godt operativt fokus i den daglige driften.

Er du en person som trigges av denne muligheten? Du har gjerne erfaring fra Anleggsbransjen eller andre relevante bransjer.
Det viktigeste er at du kan vise til gode resultater innen forretningsutvikling, ledelse og/eller daglig drift.
Som person har du gode samarbeidsevner, og du må kunne kommunisere godt med alle ansatte og samarbeidspartnere.
Det er viktig at du kan vise til høy gjennomføringsevne og stor motivasjon for å ville bli en sentral del av selskapets vekst mot å ta nye markedsandeler.
Videre må du evne å ta gode beslutninger og være trygg i din rolle.